Σύλληψη ατόμου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (04-09-2023), 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, με οδηγό τον συλληφθέντα, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σχετικό σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Πριν από τα διόδια Ασπροβάλτας ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Επιπλέον
, εντοπίστηκε ένας αλλοδαπός στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει έπειτα από την ακινητοποίηση του οχήματος, ενώ ένας ακόμη αλλοδαπός που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων βρέθηκε στο χώρο των αποσκευών.

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν το όχημα μεταφοράς και ένα ζευγάρι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


bordernews.gr