Θεσσαλονίκη: Εκτροπή αυτοκινήτου στα διόδια του Προφήτη μετά από καταδίωξη – Το παράτησαν και έφυγαν με τα πόδια οι επιβάτες


Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, κοντά στα διόδια του Προφήτη, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για διάρρηξη σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε κάμπινγκ, στην περιοχή της Ασπροβάλτας, με τον καταγγέλλοντα να περιγράφει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Λίγη ώρα αργότερα, και ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή εντόπισαν αυτοκίνητο το οποίο ταίριαζε στην περιγραφή του καταγγέλλοντος. Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, αγνοώντας τα σήματα των αστυνομικών να σταματήσει.

Το όχημα βγήκε στην Εγνατία οδό με τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ να το ακολουθούν. Στα διόδια του Προφήτη, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε. Οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου το εγκατέλειψαν και διέφυγαν με τα πόδια, με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει.

ΠΗΓΗ   thestival.gr