Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες στις 10-10-2023, συνέλαβαν 26χρονο άντρα, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο άντρα, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια, στο ύψος της Ασπροβάλτας, το όχημα ακινητοποιήθηκε και έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τριών (3) αλλοδαπών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο μεταφοράς, για το οποίο, σε προγενέστερο χρόνο, δηλώθηκε υπεξαίρεση σε αστυνομικό κατάστημα του Νομού Αττικής, χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 26χρονος για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή astynomia.gr