Ο συλληφθείς, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 3 αλλοδαπούς, από τους οποίους ο ένας στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ επιπλέον κατείχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, στις 17-10-2023 τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας/ Ο.Π.Κ.Ε. Λάρισας, ένας αλλοδαπός άνδρας, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί αλλοδαπών, περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού που αναζητείται, κατελήφθη ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος να μεταφέρει τρεις ακόμη αλλοδαπούς, από τους οποίους ο ένας στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων, έχοντας εισέλθει παράνομα στη χώρα και ο οποίος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, καθώς επίσης και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

Πηγή astynomia.gr