Με πενταετή φυλάκιση πλήρωσαν τον τσαμπουκά τους στους αστυνομικούς δύο αδέρφια Ρομά που είχαν συλληφθεί τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (17/10) και οι οποίοι τραυμάτισαν ελαφρά τρεις αστυνομικούς έξω από μπαρ στην γέφυρα Άρτας...

Οι καταδικασθέντες οδηγήθηκαν στις φυλακές Ιωαννίνων, καθώς η ποινή τους επιβλήθηκε χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και χωρίς να είναι μετατρέψιμη.

Τα δύο αδέρφια ηλικίας 28 και 29 ετών αντίστοιχα τα ξημερώματα της Τρίτης διασκέδαζαν σε καφέ μπαρ στην γέφυρα Άρτας και αρνούμενοι της παρακλήσεις του ιδιοκτήτη να αποχωρήσουν καθώς θα έκλεινε το μαγαζί λόγω του περασμένου της ώρας, προκάλεσαν επεισόδιο.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, οι Ρομά αντέδρασαν και συνεπλάκησαν μαζί τους τραυματίζοντας δύο εξ΄ αυτών. Ένα από τα αδέρφια μπήκε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να φύγει, παρασύροντας μια γυναίκα αστυνομικό, τραυματίζοντάς την στο χέρι.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο σημείο του επεισοδίου τον έναν Ρομά ενώ λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε και ο δεύτερος. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για σωματικές βλάβες, βία κατά υπαλλήλων, απειλή και εξύβριση καθώς και για επικίνδυνη οδήγηση.