Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας και αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος

Για την υπόθεση συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 4 άτομα

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας σε βάρος 54χρονου και την άμεση σύλληψη των ατόμων που εμπλέκονται σε αυτήν.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 16 και 15 ετών και δύο αλλοδαπούς ηλικίας 17 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες χθες (27-11-2023) στην περιοχή του Κορδελιού, τα τρία (3) νεαρά άτομα ασκώντας σωματική βία σε βάρους 54χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν από την κατοχή του μία αλυσίδα με σταυρό και μία βέρα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας εντόπισαν τον τελευταίο και του προσέφεραν τις Α’ βοήθειες, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο αναζητήσεων συνέλαβαν τους προαναφερόμενους.

Στην κατοχή του ενός βρέθηκε η βέρα που αφαιρέθηκε, ενώ συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο (συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των ανήλικων) στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ο σταυρός.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.


bordernews.gr