Εξιχνιάσθηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς -2- υποθέσεις κλοπών που τελέσθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τουλάχιστον δύο (2) ακόμη συνεργών του

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, δύο (2) υποθέσεις κλοπών που τελέσθηκαν αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τουλάχιστον δύο ακόμη συνεργών του.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, με τη συνδρομή αστυνομικών των Ομάδων Δημόσιας Ασφάλειας των Τμημάτων Ασφάλειας Έδεσσας και Βέροιας, ο 19χρονος από κοινού με δύο (2) τουλάχιστον άγνωστα άτομα πρωινές ώρες της 06-01-2024, παραβίασαν σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην πόλη της Καστοριάς και στη συνέχεια αφαίρεσαν από το εσωτερικό αυτού κοσμήματα-χρυσαφικά, -3- κινητά τηλέφωνα, καθώς και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.
Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, οι προαναφερόμενοι την ίδια ημέρα (06-01-2024) αφού παραβίασαν από κοινού οικία, ιδιοκτησίας 68χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του 19χρονου.
bordernews.gr