Διακριβώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων η δράση σπείρας, που δραστηριοποιούνταν σε διαρρήξεις  κατοικιών στα Ιωάννινα
Ταυτοποιήθηκαν 3 μέλη και εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις, που έλαβαν χώρα τον Σεπτέμβριο του 2022
Πάνω από 30.000 ευρώ υπολογίζεται η λεία από την εγκληματική τους δραστηριότητα
Διακριβώθηκε κατόπιν πολύμηνης και εμπεριστατωμένης έρευνας από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων η εγκληματική δράση σπείρας, η οποία διέπραττε διαρρήξεις σε κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων.
Από τα στοιχεία της έρευνας ταυτοποιήθηκαν 3 μέλη της σπείρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.
Ειδικότερα, πρόκειται για 3 ημεδαπούς, οι οποίοι ενώθηκαν με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από σπίτια, στα οποία εισέρχονταν παραβιάζοντας σημεία εισόδου (πόρτες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες), έχοντας εξασφαλίσει προηγουμένως ότι απουσιάζουν οι ένοικοι.
Με τον παραπάνω τρόπο εξακριβώθηκε ότι τον Σεπτέμβριο του 2022, διέπραξαν συνολικά 6 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής από σπίτια, από όπου αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή, η συνολικά αξία των οποίων ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
bordernews.gr