Τμήμα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με συναδέλφους τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης...

Η συνεργασία αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με συναδέλφους τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών.

Πρόκειται για 32χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά-προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-01-2024) στην περιοχή της Διαλογής εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 32χρονο, από το οποίο αποβιβάστηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να διαφύγουν πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα, δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

bordernews.gr