Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 215 γραμμάρια κοκαΐνης και 560 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (21 Φεβρουαρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, 2 ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο ένας από τους προαναφερόμενους άνδρες και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μικροδέματα (φιξάκια) με κοκαΐνη, έτοιμα για διακίνηση, συνολικού βάρους 9,3 γραμμαρίων.

Σε οικία που διέμενε και εκμίσθωνε ο δεύτερος ημεδαπός, καθώς και σε αποθήκη δίπλα από την οικία, διαπιστώθηκε να αποκρύπτουν 26 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 206,5 γραμμαρίων, 3 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 560 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο δεύτερος ημεδαπός άνδρας εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή και συνελήφθη.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ στην κατοχή του δεύτερου άνδρα βρέθηκαν και 2 αμφιβόλου γνησιότητας έγγραφα.

Κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.bordernews.gr