Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Σάμου, με αφορμή την επίσκεψη του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγου κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ στο νησί μας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση στην ΚΕΔΝ Σάμου, παρουσία του Διευθυντή της Δ.Α. Σάμου Ταξίαρχο κ. ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗ Δημήτριο, τον Συντονιστή Αστ. Υποδιευθυντή κ. ΜΠΡΑΝΗ Γεώργιο και τον Διοικητή Φρουράς της ΚΕΔ Αστ. Υποδιευθυντή κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά.

Στα πλαίσια της συζήτησης, τέθηκαν θέματα που άπτονται της υπηρεσιακής καθημερινότητας των συναδέλφων μας, καθώς και οι συνθήκες εργασίας, τόσο στην ΚΕΔΝ Σάμου, όσο και στις υπηρεσίες επιτήρησης των συνόρων μας. 

Ο κος Γενικός ακούγοντας τους προβληματισμούς μας στα θέματα που του παραθέσαμε καθώς και τις προτάσεις μας για την επίλυση αυτών, μας διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών. 

Επιπρόσθετα, αναγνώρισε την σπουδαιότητα του έργου μας στο μείζον θέμα του μεταναστευτικού και μας επεσήμανε την αγαστή συνεργασία μας σε όλα τα ανακύπτοντα θέματα.

Στο τέλος της μεταξύ μας συζήτησης, ευχηθήκαμε από καρδιάς στον κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ, μία ευδόκιμη θητεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που επιτελεί, πλέον ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου , ευρισκόμενος στο πλευρό του αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης μας και κατ' επέκταση των νησιών μας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος   Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος

Ο Γεν. Γραμματέας  Λιακόπουλος Διονύσης

bordernews.gr