O «Νίκος Χαλκιάς ένας ήρωας για πολλούς…» επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Μαγνησίας έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας Στέφανου Καρκάλη

Στην συνέχεια εκπρόσωποι της ΑΜΚΕ επισκέφθηκαν το γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Γιώργου Ντιζέ, με παρουσία της Α’ Αστυνομικής Διευθύντριας Ζωής Ζίνδρου και του Β’ Αστυνομικού Διευθυντή Αθανάσιου Κουλούρη.

Σε ένα πολύ θερμό και ευχάριστο κλίμα έγινε συζήτηση για τους σκοπούς και τους στόχους του «Νίκου Χαλκιά ένας ήρωας για πολλούς». Ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές διαβεβαίωσε για την άμεση συμπαράσταση και συνεργασία του, με σκοπό την επίτευξή των στόχων του «Νίκου Χαλκιά ένας ήρωας για πολλούς».

Επί προσθέτως δόθηκε στην πρόεδρο Παναγιώτα Φιλαρέτου και τον αντιπρόεδρο Αντώνη Χαλκιά ένας φάκελος ως χορηγία ενός χρηματικού ποσού, που προέκυψε από τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ν. Μαγνησίας. Μία ευγενική χειρονομία που θα συνεισφέρει στην πιστοποίηση περισσοτέρων δειγμάτων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Η πρόεδρος Παναγιώτα Φιλαρέτου ευχαρίστησε όλους τους Υπαλλήλους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και προσέφερε στον Αστυνομικό Διευθυντή μία τιμητική πλακέτα καθώς ευχήθηκε η πράξη τους αυτή να βρει μιμητές.

ΠΗΓΗ   taxydromos.gr