Στη δωρεά ενός υπερσύγχρονου διαγνωστικού ιατρικού μηχανήματος, του έγχρωμου Υπερηχοτομογράφου Versana Essential της εταιρείας G.E. healthcare, για τον εξοπλισμό των Κεντρικών Ιατρείων του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, κ. Γιώργος Ζέρδιλας, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «Πρόθεση και θέληση του Ομίλου είναι η στήριξη των ανθρώπων του Πυροσβεστικού Σώματος που ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους, βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή….» Επεσήμανε, επιπλέον, πως ο Όμιλος παραμένει πιστός και προσηλωμένος στην επιθυμία του ιδρυτή και Προέδρου του, Δρ. Γεώργιου Αποστολόπουλου, να επιστρέφει, πάντα, πίσω στην κοινωνία ένα σημαντικό κομμάτι από αυτό που η κοινωνία, απλόχερα, του προσφέρει.

Κατά την παραλαβή του ιατρικού μηχανήματος πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή στο κτήριο Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου Π.Σ. Ευάγγελου Φαλάρα, του Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας - Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου Π.Σ. Κοσμίδη Θεόδωρου, του Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχου Στεργιούλα Ιωάννη, του Διοικητή Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης Αρχιπύραρχου Μπαλατσούκα Νικόλαου και του Προϊστάμενου Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης , Πύραρχου Ε.Κ. (ΥΙ) Τσαβδαρίδη Ιωάννη.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Π.Σ. κ. Φαλάρας ευχαρίστησε για τη δωρεά τον Πρόεδρο και τη διοίκηση του Ομίλου τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως: «αυτή η προσφορά είναι ένα δείγμα υποστήριξης και αγάπης και εμείς θα προσπαθήσουμε να τη χρησιμοποιήσουμε όσο γίνεται καλύτερα…».









ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   iatriko.gr