Με τον νέο Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο συναντήθηκε κλιμάκιο του Δ/Σ της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ν. Τρικάλων αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Τάτσιο Απόστολο και Ά Αντιπρόεδρο Κεραμά Απόστολο

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε άριστο κλίμα έγινε ενημέρωση στον κ. Αβραμόπουλο για τις οποίες ανάγκες απασχολούν το Α. Τ Μετεώρων καθώς και το προσωπικό αυτού , και είναι κοινού ενδιαφέροντος με την τοπική αυτοδιοίκηση, για το καλύτερο δυνατό αποτελέσματα εξυπηρέτησης των πολιτών και επισκεπτών του Δήμου.


Στον κ. Δήμαρχο στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης, δώθηκε από την πλευρά της Ένωσης μια ατζέντα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων και τονίσθηκε στο κ. Αβραμόπουλο η σημασία της Δράσης στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώνει η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς πανελλαδικά , καθότι οι Έλληνες Συνοριακοί Φύλακες προσφέρουν στην κυριολεξία το αίμα τους.


Από την μεριά του ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στο Α.Τ Μετεώρων και στο προσωπικό αυτού, και εξήρε την δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ με πιθανή συνεργασία στο άμεσο μέλλον και για συνδιοργάνωση και με τον Δήμο Μετεώρων.

bordernews.gr