Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος δυο ημεδαπών στην πόλη της Κοζάνης

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δυο γυναικών

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος (2) ημεδαπών, μίας 60χρονης γυναίκας και ενός 65χρονου άνδρα, στην πόλη της Κοζάνης.
Ειδικότερα, η 60χρονη κατήγγειλε ότι αρχές Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους, άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, προσποιούμενο υπάλληλο λογιστικού γραφείου και αφού της παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, έπεισε αυτήν και ακολούθως τον 65χρονο σύζυγό της, ο οποίος και  μετέφερε το συνολικό χρηματικό ποσό των -7.101- ευρώ από το λογαριασμό του σε -2- έτερους τραπεζικούς λογαριασμούς.
Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών γυναικών, οι οποίες είναι κάτοχοι των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους μεταφέρθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
bordernews.gr