Στα άδυτα της ΕΚΑΜ μπήκε ο Αντώνης Σρόιτερ με την εκπομπή του Alpha «Αυτοψία».

Μεταξύ των 200 ανδρών της υπηρεσίας βρίσκεται μία και μοναδική γυναίκα, η οποία είναι παιδί του μοναδικού αστυνομικού της μονάδας που έχασε τη ζωή του σε επιχείρησή της το 1997.


Ο Βασίλης Λάππας σκοτώθηκε σε επιχείρηση σύλληψης κακοποιού στον Πύργο Ηλείας: «Ήμουν 9 ετών όταν πέθανε ο πατέρας μου. Το έζησα με πολύ πόνο που δεν έχει φύγει ποτέ ακόμα και σήμερα. Μπορεί να ήρθα στην υπηρεσία αυτή αλλά επειδή κάθε μέρα αντικρίζω το μνημείο για τον μπαμπά μου πονάει, τα σκέφτομαι, δεν έχει φύγει ο πόνος» λέει η Ισιδώρα.

Για το πώς τη βλέπουν στην ΕΚΑΜ, η αστυνομικός είπε ότι: «το έχω συνηθίσει γιατί έχω 17 χρόνια στην ΕΛΑΣ και στην ΕΚΑΜ είμαι από το 2017. Είναι και δύσκολο και εύκολο. Εύκολο επειδή είμαι αστυνομικός εδώ και χρόνια. Είναι δύσκολο να έρχομαι στην υπηρεσία που υπηρετούσε ο μπαμπάς μου, είναι δύσκολο συναισθηματικά».

Όπως είπε η γυναίκα αστυνομικός, οι συνάδελφοί της στην ΕΚΑΜ της λένε ότι την έχουν υιοθετήσει προσθέτοντας ότι «με υποδέχθηκαν πολύ καλά, όταν έγινε η πρόταση να έρθω όλοι με υποδέχθηκαν θερμά».

ΠΗΓΗ   ellada24.gr