Συνελήφθησαν -3- άτομα για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή των Άνω Λιοσίων – Κατασχέθηκαν 87.643 λαθραία καπνικά προϊόντα

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 26-2-2024 στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φυλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, -3- ημεδαποί, ηλικίας 55, 49 και 45 ετών, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομα που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση και την αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων καπνικών προϊόντων στην περιοχή της Αττικής, ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι και πιστοποιήθηκε η δράση τους.

Κατόπιν αστυνομικής έρευνας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε σε οικία που χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι ως χώρο αποθήκευσης των λαθραίων καπνικών προϊόντων, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και στην κατοχή τους βρέθηκαν -87.643- λαθραία καπνικά προϊόντα και το χρηματικό ποσό των -2.900- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -465- πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καθώς και χρηματικό ποσό -35- ευρώ.

bordernews.gr