Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις κλοπών και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • 33χρονος ημεδαπός και 22χρονος αλλοδαπός, καθώς αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας και τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Επιπλέον, στην κατοχή του αλλοδαπού, βρέθηκαν διάφορα εμπορεύματα, τα οποία από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από έτερο κατάστημα ψιλικών στην ίδια περιοχή.
  • Μία γυναίκα και ένας άντρας (ημεδαποί) για κλοπές από καταστήματα ενδυμάτων στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Πυλαίας,
  • Δύο 20χρονοι ημεδαποί, οι οποίοι εντοπίσθηκαν στην περιοχή των Νέων Επιβατών να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, το οποίο αφαιρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες από περιοχή της Αττικής. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, 1 συσκευή γεωεντοπισμού (gps) και 1 κλειδί.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.

bordernews.gr