Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου  από κατάστημα Super Market στην πόλη της Κοζάνης        

Επιπλέον, εξιχνιάσθηκαν -2- ακόμη περιπτώσεις κλοπής  ελαιόλαδου που διαπράχθηκαν από τον συλληφθέντα

      Συνολικά, ο ανωτέρω αφαίρεσε -20- λίτρα ελαιόλαδου, χρηματικής αξίας -285,45- ευρώ, κατά περίπτωση

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη χθες (23-03-2024) τις απογευματινές ώρες στην πόλη της Κοζάνης, 20χρονος ημεδαπός, για κλοπή δοχείων ελαιόλαδου από κατάστημα super market, ενώ εξιχνιάσθηκαν ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπής ελαιόλαδου που τελέσθηκαν σε προγενέστερο χρονικό διάστημα από τον ανωτέρω, σε υποκαταστήματα της ίδιας αλυσίδας super market, στην πόλη της Κοζάνης.
Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ο προαναφερόμενος εισήλθε ως πελάτης σε  κατάστημα super market στην Κοζάνη και αφαίρεσε -4- δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο, συνολικής χρηματικής αξίας -114,81- ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του καταστήματος.  
Συνεχιζόμενης της έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω την 19-03-2024 αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα -3- δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας -85,32- ευρώ, ενώ την 16-03-2024 από έτερο κατάστημα super market της ίδιας αλυσίδας, αφαίρεσε -3- δοχεία ελαιόλαδου των δύο λίτρων το καθένα, συνολικής χρηματικής αξίας -85,32- ευρώ.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

bordernews.gr