Ξανά στο πένθος η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 53χρονος αστυνομικός, πατέρας τριών παιδιών

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από τον θάνατο του Ιωάννη Ντάσιου, σε ηλικία μόλις 54 ετών, και η τοπική Αστυνομία πενθεί για τον χαμό ενός ακόμα νέου ανθρώπου…

Ο Δημήτρης Βασ. Μπίνας, ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Δ/νση Αστυνομίας Ευρυτανίας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 χρόνων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Ο αστυνομικός καταγόταν από την Αιτωλοακαρνανία, ήταν παντρεμένος με εκπαιδευτικό από την Ευρυτανία και μαζί είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Πριν μερικούς μήνες, είχαν μετακομίσει οικογενειακώς στο Καρπενήσι, για επαγγελματικούς λόγους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 και ώρα 12 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία, στον Άνω Ξηριά Καρπενησίου.

Οι συνάδελφοι αστυνομικοί αποχαιρετούν τον εκλιπόντα. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, σε ανάρτησή της αναφέρει:

“Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας αποχαιρετά μέσα σε κλίμα οδύνης και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας συναδέλφου ΜΠΙΝΑ Δημητρίου, για την απ΄ροσμενη απώλειά του. Καλό Ταξίδι και Καλή Ανάσταση, Δημήτρη”.



ΠΗΓΗ   evrytanika.gr