Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στη Λακωνία

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν -11- άτομα

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, σήμερα (2.4.2024) το πρωί σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, των Αστυνομικών Τμημάτων Ευρώτα και Γυθείου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας και Μεσσηνίας και της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέχθησαν -90- άτομα, προσήχθησαν -11- άτομα, ενώ συνελήφθησαν επίσης -11- άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

  • -7- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για ναρκωτικά,
  • -3- άτομο, για στέρηση δελτίου ταυτότητας,
  • -1- άτομο, για καταδικαστικό έγγραφο.

Τέλος, στο πλαίσιο της επιχείρησης κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

bordernews.gr