Συνελήφθη από Ο.Π.Κ.Ε. 41χρονος ημεδαπός για κλοπές από αυτοκίνητα στην περιοχή του Αμαρουσίου

Εξιχνιάστηκαν -2- περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες την 9-5-2024 στο Μαρούσι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 41χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε, στο πλαίσιο της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 41χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο, μετά το πέρας του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του πλήθος αντικειμένων και τιμαλφή,  τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρέσει νωρίτερα από σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος αφού έθραυε τα φινιστρίνια σταθμευμένων αυτοκινήτων, αφαιρούσε αντικείμενα από το εσωτερικό τους.
Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν -2- περιπτώσεις κλοπών από οχήματα, ενώ μετά από έρευνα στην  οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος αφαιρεθέντων αντικειμένων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για ομοειδή αδικήματα.

bordernews.gr