Η ΠΟΑΕΦ αποχαιρετά με οδύνη τον Παναγιώτη Χαρέλα

Συγκλονισμένοι αποχαιρετούμε σήμερα και για πάντα τον άνθρωπο που μέχρι σήμερα καλωσορίζαμε πάντοτε με χαμόγελο, πείσμα και αισιοδοξία στον αγώνα, στην προσπάθεια , στις επιτυχίες, στις αποτυχίες, στις χαρές στις λύπες. Ξεπροβοδίζουμε σήμερα στην αιώνια κατοικία του τον Παναγιώτη Χαρέλα εν ενεργεία Πρόεδρο των Συνοριακών Συναδέλφων, φίλο , συνάδελφο και πρωταγωνιστή της ζωής και του συνδικαλιστικού τίμιου αγώνα !!!

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους και δεν κατανοεί ούτε αποδέχεται την Θεία βούληση να στερήσει τόσο αναπάντεχα τον άνθρωπο,που η αγάπη του για την ζωή, η αγάπη για την προσφορά, η αγάπη για την αστυνομία η αγάπη για την οικογένεια του ,δεν θα άφηνε χρόνο στο θάνατο να τον στερήσει και να τον απομακρύνει από κοντά τους !!!

Παναγιώτη, Πρόεδρε,

Δεν ξεχνάμε τα πέτρινα χρόνια που διανύσαμε μαζί επαγγελματικά και συνδικαλιστικά !

Δεν ξεχνάμε το ήθος σου τον χαρακτήρα σου και την γενναιότητα σου !

Δεν ξεχνάμε την πίστη σου και το πείσμα σου στον αγώνα και την προσπάθεια !

Δεν ξεχνάμε το πλατύ χαμόγελο σου που θα μας συνοδεύει μαζί με την μνήμη σου , παραμένοντας οδηγός και ελπίδα για τους αγώνες του μέλλοντος !

Συντετριμμένοι για τον απρόσμενο χαμό σου συλλυπούμαστε την οικογένεια σου και την μεγάλη οικογένεια των Συνοριακών Φυλάκων, αποτίοντας την οφειλόμενη τιμή και ευγνωμοσύνη για την προσφορά σου !

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ

Ο Πρόεδρος 
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

Ο Γεν. Γραμματέας 
ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ