Με ανακοίνωση της η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου αποχαιρετά τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτη Χαρέλα, που έφυγε από την ζωή την Μεγάλη Παρασκευή σε ηλικία 51 χρόνων από ανακοπή

Ο Πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής, που βρέθηκαν το Μεγάλο Σάββατο στην κηδεία του συναδέρφου τους η οποία τελέστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βέροια, υπογράφουν στην ανακοίνωση που αναφέρει:

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για την απροσδόκητη απώλεια του αγαπητού Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Χαρέλα Παναγιώτη, του συναδέλφου, συμπολεμιστή και συναγωνιστή στο υπηρεσιακό και συνδικαλιστικό πεδίο.

Ο δικός μας Παναγιώτης ήταν άνθρωπος εργατικός, αγωνιστής, με ήθος, αρχές και αξίες. Στάθηκε δίπλα στο συνάδελφο με ειλικρινή ενσυναίσθηση και αγωνίστηκε με πάθος και αξιοπρέπεια για μία σύγχρονη Αστυνομία, αφήνοντας το αποτύπωμα του μέσα από την πολυετή υπηρεσιακή και συνδικαλιστική διαδρομή του.

Συντετριμμένοι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και αποτίνουμε την οφειλόμενη τιμή και σεβασμό στην πολυετή προσφορά του.

Καλό παράδεισο, καλή αντάμωση φίλε Παναγιώτη”.

ΠΗΓΗ   evros-news.gr