-5- Συλλήψεις ανηλίκων από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ για ληστείες κατά συναυτουργία

  1. Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 31-5-2024 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., -3- ανήλικοι, ηλικίας 17, 16 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκου.
Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν ανήλικο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και διέφυγαν.
Κληθέντες αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν λίγο αργότερα τους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
2. Επιπλέον, πρωινές ώρες της 1-6-2024 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., -2- ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 20χρονο που κινούταν πεζός και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρυσή αλυσίδα και διέφυγαν.
Κληθέντες αστυνομικοί, έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν σε παρακείμενο σημείο τους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

bordernews.gr