Ο μαινόμενος αλλοδαπός μπήκε στην αποθήκη ενός σπιτιού απ’ όπου άρπαξε το μαχαίρι και αμέσως μετά καταδίωξε δυο γυναίκες που του ξέφυγαν την τελευταία στιγμή...

Τον πανικό σκόρπισε στη Διποταμία της Καστοριάς ένας 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και προσπάθησε να επιτεθεί οπλισμένος με μαχαίρι σε γυναίκες, παιδιά και σε επιχειρήσεις, ώσπου να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί το πρωί της Παρασκευής.

Αρχικά, ο μαινόμενος αλλοδαπός μπήκε στην αποθήκη ενός σπιτιού απ’ όπου άρπαξε το μαχαίρι και αμέσως μετά καταδίωξε δυο γυναίκες που του ξέφυγαν την τελευταία στιγμή, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί σε δυο μαθητές που περίμεναν το λεωφορείο σε μια στάση αναγκάζοντάς τους να το βάλουν στα πόδια για να γλυτώσουν. Το θρίλερ συνεχίστηκε σε μια καφετέρια στην οποία προσπάθησε να εισβάλει ο δράστης κραδαίνοντας το μαχαίρι, τρομοκρατώντας την ιδιοκτήτρια και τον πατέρα της που κλειδώθηκαν στη τουαλέτα για να τον αποφύγουν.

Μέσα σε λίγα λεπτά, και ενώ ο μαινόμενος αλλοδαπός χτυπούσε αγριεμένος την πόρτα της επιχείρησης έφτασαν εκεί αστυνομικοί από το τμήμα Νεστορίου, οι οποίοι κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να του περάσουν χειροπέδες, με τις οποίες τον προσήγαν για προανάκριση.

ΠΗΓΗ   amyntaionews.gr