Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο

Σε κλίμα συγκίνησης την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, τελέστηκε τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου στην Βεργίνα Ημαθίας, για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Παναγιώτη Χαρέλα.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντ/γος Δημήτριος Μάλλιος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντ/γος Χρήστος Μπουλούμπασης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων Διόγκαρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Αστ/κός Δ/ντής κ. Ανδρέας Καλογερόπουλος, ο Αστυνομικός Υπ/ντής Δ.Α Ημαθίας Υπ/ντής κ. Βάιος Γούναρης, ο Διοικητής του Τ.Δ.Μ Γεωργιανών Υπ/ντής κ. Νικόλαος Κυριακίδης, ο Αντ/γος ε.α Γεώργιος Τηλελής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών κ. Βασίλειος Ντούμας, ο γ.γ. της Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών κ. Στράτος Μαυροειδάκος καθώς επίσης πλήθος συγγενών, συναδέλφων και φίλων του εκλιπόντος.

Η απουσία σου μεγάλη Πρόεδρε. Είχες καταφέρει να αποζητούμε όλοι μας την καθημερινή συναναστροφή μαζί σου και να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα μας λείψεις στα μικρά και καθημερινά και όχι μόνο στα μεγάλα και επίσημα.

Καλό ταξίδι Φίλε Παναγιώτη

Καλό ταξίδι στο ΦΩΣ Πρόεδρε


bordernews.gr