Στο Διδυμότειχο βρέθηκε σήμερα το κλεμμένο αυτοκίνητο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου, του ζευγαριού που έγινε γνωστό από την συμμετοχή του στο SYRVIVOR

Οι δυο τους από την Τρίτη 4 Ιουνίου βρισκόταν σ κατάσταση σοκ, αφού όπως είχε αποκαλύψει, η Βρισηίδα Ανδριώτου, έγινε κλοπή του αυτοκινήτου της με τον Σπύρο Μαρτίκα, στη Νίκαια του Πειραιά, αλλά η περιπέτειά τους είχε τελικά αίσιο τέλος.

Με ένα Instagram story το γνωστό ζευγάρι ενημέρωσε το κοινό του ότι το κλεμμένο τους αυτοκίνητο βρέθηκε στο Διδυμότειχο, και όπως τόνισε ο γνωστός φαρμακοποιός, δεν ενεπλάκη σε κάποια παράνομη δραστηριότητα. Είναι γνωστό ότι κυρίως αλλοδαποί και όχι μόνο διακινητές λαθρομεταναστών, κλέβουν αυτοκίνητα από διάφορα μέρη της Ελλάδας και έρχονται στον Έβρο για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες. Προφανώς η Αστυνομία πρόλαβε και εντόπισε το αυτοκίνητο πριν αυτός που του έκλεψε να… φορτώσει λαθρομετανάστες και να συλληφθεί ενώ τους μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας. Άλλωστε παρόμοια περιστατικά η ΕΛ.ΑΣ τα ανακοινώνει με μια ή δυο ημέρες καθυστέρηση.


Πιο συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδσ Ανδριώτου ανέφεραν πως “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το αυτοκίνητο βρέθηκε στο Διδυμότειχο. Ευτυχώς δεν έχει εμπλακεί σε καμία παράνομη δραστηριότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που βοηθήσατε και κυρίως στην ελληνική αστυνομία που έκανε το έργο της και το κάνει πάρα πολύ καλά και καταφέραμε να το βρούμε σε μία μέρα. Απλά το αυτοκίνητο πήγε μια βόλτα μέχρι το Διδυμότειχο. Θα μας έρθει σε καλή κατάσταση. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και εύχομαι όσοι έχουν βρεθεί σε αυτή την πολύ δύσκολη θέση, να χάσουν το αυτοκίνητό τους, πολύ σύντομα να το βρουν πίσω”.


Δερβεντλής Δημήτρης Γ. Γραμματέας Συνοριοφυλάκων Έβρου 

"Δώστε προοπτική και ελπίδα στους συμβασιούχους συναδέλφους Συνοριακούς Φύλακες."

Δεν χωράνε εκπτώσεις και μπαλώματα στην ασφάλεια των συνόρων όπως χαρακτηριστικά αναφέρει :

Διέσχισε όλη την Ελλάδα, από Αθήνα μέχρι το Διδυμότειχο και εντοπίστηκε σε επαρχιακή οδό από τους συναδέλφους του ΤΣΦ Διδυμοτείχου ξέρετε αυτούς που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία συμβασιούχοι με ετήσιες συμβάσεις.

Διέσχισε όλη την Ελλάδα, 1000χλμ πέρασε από 20 σταθμούς διοδίων, προσεξτε δίχως να έχει αλλάξει πινακίδες και όμως δεν εντοπίστηκε, γιατί δεν υπάρχουν κάμερες, γιατί δεν υπάρχουν μέτρα αστυνόμευσης , για να εντοπιστεί από τα παλικάρια που φυλάττουν σύνορα κ έχουν τα μάτια τους και στο εσωτερικό. Ένα ακόμη κλεμμένο αυτοκίνητο που επιστρέφει στον ιδιοκτήτη του.

Κύριοι με μπαλώματα και εκπτώσεις φύλαξη συνόρων και αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας δεν νοείται, δώστε ελπίδα και εργασιακή προοπτική στους νέους συμβασιούχους συναδέλφους.

ΠΗΓΕΣ   evros-news.gr

           bordernews.gr